Щоденна кількість розміщених вакансій на rabota.ua перевищила 80 000! Це абсолютний рекорд серед усіх сайтів з пошуку роботи в Україні.

Щомісяця роботодавці розміщують на нашому сайті більше 100 000 вакансій, серед яких є пропозиції для спеціалістів будь-якого рівня: від програм стажування для студентів до вакансій для фахівців топ-рівня.

Кількість не заважає якості. Вакансії на rabota.ua завжди актуальні – кожен день ми публікуємо понад 5 000 нових вакансій, а всі неактуальні оголошення переходять в архів.

Крім того, всі вакансії перевіряються командою професійних модераторів, які уважно вивчають інформацію про роботодавців і особисто зв’язуються з кожною компанією. Пошукачі можуть бути впевнені в тому, що всі роботодавці на rabota.ua – перевірені.

На сайті rabota.ua ви не тільки можете знаходити роботу, але й робити це якісно та професійно. Для цього заходьте на наш блог або беріть участь у безкоштовних вебінарах від HR-експертів, які дадуть відповіді на найскладніші питання з пошуку роботи, побудови кар’єри та саморозвитку.

Якщо ви шукаєте роботу, знайти її можна на rabota.ua: обирайте цікаві вакансії серед 80 000 пропозицій – ми впевнені, що серед них є робота вашої мрії!